Vanaf 1 januari 2023 gaat Inolesco verder met Aardoom & de Jong.
Lees het persbericht over deze krachtenbundeling!

Werknemers

Je werkt om te leven en niet andersom. Of misschien is je werk juist enorm belangrijk voor je. Je kunt je werk als zwaar en vermoeiend ervaren. Of het is al heel lang heel erg saai. Misschien gaat het juist bijzonder goed en wil je meer uit jezelf halen. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin het nuttig en interessant is om met een deskundige stil te staan bij hoe het allemaal (nog) beter kan.

Plezier en succes in je werk terugvinden

Wij helpen je graag als je jouw plezier en succes in je werk terug wilt vinden. Als je wilt weten in welk type functie je het beste verder kunt. Of als je jouw persoonlijke effectiviteit op de werkvloer wilt vergroten. Bij je eigen werkgever. Of juist bij een andere, omdat je dat wilt of omdat het moet.

Inolesco geeft inzicht waarmee je verder kunt

Inolesco ondersteunt medewerkers uit uiteenlopende beroepsgroepen. Dat lukt, omdat we zelf een brede werkervaring hebben. Maar vooral ook omdat we ons keer op keer oprecht betrokken voelen bij onze klanten. We zijn nuchter en praktisch en geven je eerlijk advies. We houden je zo nu en dan een spiegel voor. Met als doel: zorgen dat jij inzicht in je mogelijkheden krijgt. En dat je in staat bent om bij je werkgever te blijven. Of ander werk te vinden waarin je heel goed verder kunt.