Vanaf 1 januari 2023 gaat Inolesco verder met Aardoom & de Jong.
Lees het persbericht over deze krachtenbundeling!

Ons werk

Inolesco begeleidt werkgevers, werknemers en werkzoekenden bij organisatorische veranderingen en persoonlijke ontwikkeling. We zorgen voor de goede match tussen werkgever en werknemers of versterken mensen in hun rol. We helpen mensen loopbaankeuzes te maken of begeleiden ze naar een andere baan. Ons werk is gericht op alle fases van loopbanen en dienstverbanden. Geen enkele opdracht die we uitvoeren is hetzelfde: organisaties zijn immers niet identiek. En ieder mens verschilt. Iedere keer opnieuw is het ons doel om te bieden wat nodig is voor werken met plezier en succes. Voor de organisatie en voor de mensen die er (gaan) werken. We werken vanuit betrokkenheid bij mensen en kennis van de arbeidsmarkt. Nuchter en praktisch. Resultaatgericht, ambitieus en professioneel.

Ons bedrijf

In 2008 is Inolesco opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een netwerkorganisatie van mensen met een brede werkervaring in HR-, advies- en managementfuncties. We zijn in staat om mee te denken over allerlei werkgerelateerde onderwerpen en kunnen verschillende partijen effectief ondersteunen. Onze voormalige dienstverbanden en de opdrachten die Inolesco heeft uitgevoerd, leverden ons een schat aan ervaring op. Door ons brede netwerk in de arbeidsmarkt blijft onze kennis actueel, zien we kansen en weten we hoe we deze kansen kunnen benutten.

Samenwerken met ons

Als wij ons voor jou mogen inzetten, kun je rekenen op korte lijnen. Dat begint vanaf het eerste contact en dat blijft een rode draad in onze samenwerking. Om jou goed verder te helpen, is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Dat doen we bijvoorkeur in een persoonlijk gesprek. Heb je op onze site informatie gelezen waarover je meer wilt weten? Of ben je benieuwd wat we in jouw situatie kunnen doen? Aarzel dan niet om te contact op te nemen.