Vanaf 1 januari 2023 gaat Inolesco verder met Aardoom & de Jong.
Lees het persbericht over deze krachtenbundeling!

Dienstverlening voor groepen

Als een organisatie sterk verandert, krimpt of zelfs helemaal verdwijnt, betekent dat voor meerdere collega’s dat ze afscheid moeten nemen. Het is heftig om los te moeten laten wat jullie belangrijk vonden en wat jullie aan elkaar verbonden heeft. Nu moet iedereen zelf nieuwe mogelijkheden zoeken op de arbeidsmarkt. Dat is een persoonlijk proces, waarbij het fijn is als je van elkaars steun en hulp gebruik kunt maken. Inolesco helpt in samenspraak met werkgevers en uitkerende instanties groepen medewerkers bij het realiseren van een spoedig loopbaanvervolg. 

Waarom hulp voor groepen?

Voor werknemers én werkgevers heeft het veel voordelen om samen met een deskundig bureau te zorgen dat iedereen goed verder kan. Om samen te komen tot een vorm van begeleiding die voor iedereen werkt en tot zoveel mogelijk resultaat leidt. Werkgevers gunnen mensen goede begeleiding, is onze ervaring. Soms is er een sociaal plan dat ruimte biedt voor uitgebreide begeleiding, soms heeft een werkgever een beperkter budget. Binnen de mogelijkheden die er zijn, bieden wij passende en doelgerichte ondersteuning aan. Nadat we met de werkgever en werknemers(vertegenwoordiging) tot een maatwerk plan van aanpak zijn gekomen, verzorgen wij de hele organisatie van het traject. Dat neemt zorg uit handen.

Inolesco staat ook bij groepen voor hulp op maat

Wij geloven dat elk persoon beschikt over een eigen pakket van kwaliteiten. En dat ieder daarmee op zijn eigen manier succesvol kan zijn in de arbeidsmarkt. Een deel van onze dienstverlening wordt daarom altijd individueel vormgegeven. Iedereen krijgt een eigen coach. Een aantal onderwerpen kan juist heel prettig en zinvol in groepen behandeld worden. Daarvoor bieden we interactieve en inspirerende workshops aan. Door deze combinatie creëren we de mogelijkheid van optimaal leerrendement, onderlinge steun en individueel resultaat. Zodat elke collega krijgt wat nodig is voor een plezierig en succesvol loopbaanvervolg.