Vanaf 1 januari 2023 gaat Inolesco verder met Aardoom & de Jong.
Lees het persbericht over deze krachtenbundeling!

Werkzoekenden

Komt je arbeidsovereenkomst binnenkort te vervallen? Of ben je al een tijd op zoek naar een nieuwe baan?  Dan gaan wij graag met je aan de slag om kansen te creëren. Dat kan in een korte samenwerking, waarin we aan specifieke onderwerpen of acties aandacht besteden. Maar ook trekken we graag wat langer met je op. Om samen te zorgen dat je de baan krijgt waarin je met plezier en succes verder kunt.

Werkloosheid is ingrijpend

Je baan verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Daardoor kan je je uit balans voelen, verdrietig zijn of boos. En juist nu moet je in staat zijn om doelgericht te werken aan nieuwe kansen. Het is lastig om daarin succesvol te zijn. Misschien weet je niet de juiste woorden te vinden voor jouw kwaliteiten, omdat je het zicht daarop verloren bent. Of weet je niet goed (meer) waar je interessant werk zou kunnen vinden of heb je moeite om jezelf goed te presenteren.

Inolesco leidt je toe naar resultaat

Weten wat je kunt en wilt en wat je op de arbeidsmarkt kunt betekenen – dat is belangrijk in deze fase. Ook wil je weten hoe je de ander daarvan kunt overtuigen. In onze hulp aan jou richten we ons op deze vragen. Zodat je daadkrachtig toe kunt werken naar resultaat en een nieuwe werkgever blij kunt maken met jouw inzet. Of zodat je opdrachtgevers vindt, waardoor je kunt leven van een inkomen als zelfstandige.
We werken voor particulieren en mensen die onze begeleiding kunnen inschakelen na afspraken met hun (ex-)werkgever. Ook groepen medewerkers die als gevolg van een reorganisatie zijn ontslagen leiden we toe naar nieuwe mogelijkheden. Voor iedereen op maat, omdat elke werkzoekende zijn eigen kennis, kwaliteiten en passende functie heeft.