Vanaf 1 januari 2023 gaat Inolesco verder met Aardoom & de Jong.
Lees het persbericht over deze krachtenbundeling!

Werkgevers

Inolesco helpt organisaties om hun personeelsbestand effectief te houden. Want personeel is voor bijna alle werkgevers het belangrijkste kapitaal. Als je medewerkers met plezier en succes aan je missie bijdragen, levert je dat rendement op. En een gevoel van trots en verbinding.

Hoe wij werkgevers ondersteunen

Wij ondersteunen bij selectie, zodat de samenwerking met medewerkers goed kan worden opgestart. Mensen die vastlopen in hun competentie- of loopbaanontwikkeling helpen we door die fase heen. Ook begeleiden we medewerkers die afscheid van de organisatie moeten nemen. We helpen hen in dat geval bij het realiseren van een spoedig en succesvol loopbaanvervolg.

Waarom Inolesco?

20% van het personeel vraagt 80% van de aandacht van leidinggevenden. Dit zal je misschien herkennen. Je weet dat het geven van deze aandacht noodzakelijk is. Toch is het niet altijd mogelijk om daarin te voorzien. Omdat de problematiek van je medewerker je expertise overstijgt. Of misschien vind je het niet strategisch om daarmee zelf aan de slag te gaan. Of je wilt eenvoudigweg veel liever met de core business van je afdeling bezig zijn. Inolesco neemt je deze zorg uit handen. Op de verschillende momenten waarin aandacht geven nodig is.