Vanaf 1 januari 2023 gaat Inolesco verder met Aardoom & de Jong.
Lees het persbericht over deze krachtenbundeling!

Loopbaanbegeleiding

Wil je gebruik maken van de subsidieregeling van NL Leert Door? Dat kan. Mail je contactgegevens naar info@inolesco.nl en wij nemen contact met je op. 

Hoe kun je met meer plezier en succes verder in je werk? Wij begeleiden je graag in dit denkproces. Een loopbaan duurt voor veel mensen ruim 40 jaar. Het is niet realistisch om te denken dat je daarin doorlopend leuke en interessante ervaringen hebt. Toch is het van belang om te zorgen dat je werk overwegend motiverend is. Daardoor blijf je fit en vitaal. En dat is niet alleen goed voor jou, daarmee blijf je ook aantrekkelijk voor werkgevers.

Waarom loopbaanbegeleiding?

Soms realiseren mensen zich al snel na hun studie dat ze op het verkeerde spoor zitten. Omdat het niet lukt om een plaats in de arbeidsmarkt te krijgen. Of omdat de praktijk tegen valt. Soms gaat het knagen als mensen lange tijd hetzelfde doen. Ook een belangrijke levensfase kan een keerpunt zijn: het krijgen van een kind, het doormaken van een ziekteperiode, een conflict op het werk of het meemaken van ontslag.

Inolesco zet je op het juiste spoor

Onze loopbaanbegeleiding is maatwerk en de intensiteit is afhankelijk van jouw specifieke vragen.  Jouw kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden zijn het uitgangspunt. We hebben instrumenten tot onze beschikking die daarvan een helder beeld geven. We bespreken je succeservaringen, teleurstellingen en twijfels. Ook vragen we waar je nieuwsgierig naar bent. Met deze informatie bepalen we taken, rollen en sectoren die bij je passen. Daarbij zijn we ook realistisch. Dus toetsen we jouw wensen en mogelijkheden aan de actuele kansen op de arbeidsmarkt. We brengen overzicht aan in de stappen die je moet zetten om je doelen te bereiken.
Vaak zijn werkgevers bereid om financieel bij te dragen aan jouw loopbaanontwikkeling. Omdat dit gemotiveerde medewerkers tot gevolg heeft. Of omdat het is opgenomen in de CAO. Uiteraard helpen we je net zo graag verder als je onze ondersteuning zelfstandig inschakelt.